Šport

U velikoj tajnosti održan ključan sastanak zbog Ivana Rakitića: Postavljeni su temelji za veliki transfer hrvatskog reprezentativca!?

"U velikoj su tajnosti ovih dana direktor Intera Beppe Marotta i njegova desna ruka Piero Ausilio odradili sastanak s čelnicima katalonskog kluba i tako postavili temelje za dogovor koji bi trebao biti vrijedan oko 40 milijuna eura", stoji u tekstu koji je osvanuo na naslovnici ugledne Gazzette dello Sport, a tema spomenutog sastanka bio je Ivan Rakitić!

Tko će biti novi predsjednik Hajduka? Ovo su glavni kandidati za Huljajevog nasljednika. Sprema li se Brbić na veliki povratak?

Tko će naslijediti Jasmina Huljaja na mjestu predsjednika, pitanje je s kojim se zabavlja javnost, a do tada na Poljudu se radi kao da se ništa nije dogodilo. Huljaj obavlja svoje dužnosti predsjednika Uprave i jučer kao što je obavljao i prethodnih dana. No, natječaj je raspisan i ako je suditi prema obećanju čelnika Nadzornog odbora, Benjamina Perasovića, do sredine ožujka imat ćemo novog nasljednika Huljaja.

HNS čestitao Novaku Đokoviću

Nakon što je srpski tenisač Novak Đoković osvojio nagradu Laureus, koja slovi kao sportski Oskar, čestitke mu je uputio i Hrvatski nogometni savez.

Pretplati se na ovaj RSS feed