Divna gesta momčadi iz Zagorja: Golmanu ostvarili san – kupili mu Golfa dvojku - video

Divna gesta momčadi iz Zagorja: Golmanu ostvarili san – kupili mu Golfa dvojku - video

Lijepu uskršnju priču kreirali su juniori zabočke Mladosti na čelu s trenerom Damirom Srebačićem i igračem Denisom Celjakom. Naime, pokrenuli su momčad kako bi svom golmanu, Tihomiru Kuljiju, za 18. rođendan kupili Golf dvojku i uljepšali mu težak život, piše zagorje.com

Tihomiru je rečeno da je na veliku subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici „crvena Kristina“ s mašnicom je iskrcana pokraj restorana. Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, oduševljenje je bilo neviđeno. Dok drugi dječaci u njegovim godinama sanjaju Porschee, Mercedese, BMW-e, Tihomir je sanjao Golfa dvojku, koji mu je nažalost bio nedostižan.

“Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi”, rekao je Tihomir koji živi skromno, ali pošteno i ponosno, sa svojom majkom i sestrom u zabočkom Pavlovcu u koji su se doselili iz Zlatara. S 11 godina je počeo braniti u Zlataru, a s 12 i pol nastavio je u Mladosti. Dvije je godine ova obitelj proživljava od skromnih primanja majke, a sada se zaposlila i sestra, dok Tihomir obavlja praksu .

“Tihomira znam od šestog razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našeg omladinskog pogona izlaze takvi mladići”, rekao je voditelj omladinskog pogona Mladosti, Damir Srebačić.

Izvor: narod.hr/zagorje.com

Video sadržaj

na vrh članka