Britanski mediji tvrde – spremaju se dva 'luda' transfera

Britanski mediji tvrde – spremaju se dva 'luda' transfera

Prema pisanju britanskih medija, ovoga ljeta spremaju se dva 'luda' transfera u koje su uključeni brazilski i portugalski majstor Neymar i Cristiano Ronaldo.Kako pišu 'otočani' Manchester United je spreman platiti nestvarnih 400 milijuna eura francuskom PSG-u za Neymara, a Parižani bi te novce proslijedili Real Madridu za Cristiana Ronalda.

Čelici PSG-a su nedavno od Brazilca zatražili da se vrati u Francusku kako bi nastavio s oporavkom, ali on je to odbio. Nije se želio vratiti ni na proslavu naslova prvaka Francuske već je radije kartao poker u Brazilu što je zasmetalo vodstvu pariškog kluba.

Britanski mediji tvrde kako Neymar u ugovoru ima klauzulu po kojoj od 1. rujna 2018. može otići iz Pariza, ali ne za manje od 300 milijuna eura.

Neymar je u prvoj sezoni s PSG-om postigao 28 pogodaka i dodao 19 asistencija u 30 odigranih utakmica.

Ostvari li se ovaj transfer Francuzi su spremni sve novce uložiti u Ronalda. Nije tajna da je Portugalac imao problema sa španjolskim zakonima i da želi novi izazov u karijeri. Ljut je i što mu Realov predsjednik Florentino Perez nije spreman dati novu povišicu plaće. PSG mu može ponuditi i traženu plaću i novi izazov.

Hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka