Spahić, Misimović i Ibišević priključili se reprezentaciji u Zenici

Spahić, Misimović i Ibišević priključili se reprezentaciji u Zenici

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon trodnevnih priprema u Sarajevu danas je doputovala u Zenicu gdje će nastaviti trenirati do susreta s Crnom Gorom.Ekipi su se priključili Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević koji će se u ponedjeljak oprostiti od reprezentativnog dresa.

Prije današnjeg treninga pomoći trener Gordan Ciprić zahvalio je predstavnicima Famosa koji su bili domaćini jučerašnje trening utakmice u Hrasnici.

- Mi smo zadovoljni kako su igrači odradili meč sa Famosom. Bili su rastrčani i efikasni. Važno je da nemamo problema s ozljedama. Stigli su i igrači kojim priređujemo oproštaj, Spahić, Misimović i Ibišević. U obje utakmice koje su pred nama potrudit ćemo se da što više igrača dobije minutažu, iako ćemo protiv Crne Gore napraviti tri izmjene s trojicom spomenutih igrača. Mi ćemo maksimalno iskoristiti tu utakmicu za pripremu. Igrači iz mlade reprezentacije su se također odlično uklopili. Rade i treniraju bez ikakvih kompleksa - ističe Ciprić.

Predstavnicima medija se obratio i Darko Todorović kojeg je Robert Prosinečki pohvalio nakon susreta sa Famosom.

- Mnogo mi znači što me  izbornik pohvalio nakon jučerašnje utakmice. Odigrali smo ozbiljno i postigli mnogo golova. Odradili smo ono što se tražilo od nas, a impresioniran sam kako igraju Džeko i Pjanić. Drago mi je što sam dio ove velike reprezentacije - kazao je Todorović.

Susret s Crnom Gorom na rasporedu je 28. svibnja na Bilinom polju, dok izabranici Roberta Prosinečkog 1. lipnja gostuju u Južnoj Koreji.

Pogled.ba

na vrh članka