Pezzi u Studiju 4: Neka sada Englezi zaliječe rane

Pezzi u Studiju 4: Neka sada Englezi zaliječe rane

To je jedna fantazija. Jednostavno nema više epiteta. Napravili smo čudo i moramo čekati još veće čudo. Kako smo krenuli, tko zna što će se dogoditi. Ovo je jedno totalno novo lice naših igrača i mentalni sklop koji do sada nismo imali, rekao je sportski novinar Edo Pezzi.Da jedna mala Hrvatska dobije Gordog Albiona, vidjeli ste tu prepotenciju i aroganciju da bi na kraju London bio u suzama. I neka je tako da se konačno Englezi otrijezne i prestanu vrijeđati sve oko sebe. Neka sada zaliječe rane, dodao je Pezzi. 

Atmosfera u Splitu je, kao i diljem Hrvatske, bila "vatrena": Trebali ste doći u Split. Za vrijeme utakmice pusti grad, nakon potpuna blokada grada.

Bivši igrač Hajduka Nenad Pralija oduševljen je uspjehom Vatrenih.
Hrvatska je kroz cijeli turnir pokazala da je jedna od najjačih  reprezentacija i da su fizički jako spremni, emocije su na vrhuncu, da se igra za svakog, bodri igrač igrača... Emocije su jake, teško je analizirati. Treba čestitati Zlatku i izljubiti sve igrače, rekao je Pralija.   

Bivšeg igrača Dinama Branka Huciku oduševljava pristup naših reprezentativaca.

Očito nam trebaju utakmice da iz horora dolazimo na kraju do happy enda. S tolikim žarom i samopouzdanjem idu prema naprijed. Gube? Nema veze, idu dalje, objasnio je Hucika.

Hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka