Evo na kojem kanalu ćete gledati hrvatsku reprezentaciju

Evo na kojem kanalu ćete gledati hrvatsku reprezentaciju

Iako je nedavno objavljeno da je Sportklub otkupio prava za utakmice hrvatske reprezentacije za kvalifikacije za Euro 2020., utakmice glavnog turnira Eura 2020. i Ligu nacija, najrealnije je da taj kanal ipak neće prenositi utakmice Dalićeve momčadi.Kako piše SN, reprezentaciju će gotovo sigurno prenositi Nova TV. Naime, ta televizijska kuća je u vlasništvu United Groupa, koji pod sobom ima i N1, Sportklub, Domu TV i čitav niz kompanija u regiji.

Sportklub je bio naveden kao nositelj prava za utakmice hrvatske reprezentacije, ali taj kanal ipak nema sve potrebne resurse za vlastite prijenose pa će prava biti prenesena na Novu TV. Time će, osim Nove TV, profitirati i navijači. Iako je Sportklub sastavni dio svih kabelskih operatera, ipak više korisnika ima pristup Novoj TV pa će tako reprezentacija biti dostupna u znatno više kućanstava.

Tako ćemo na Novoj već od rujna, kad počinje Liga nacija, gledati Modrića, Rakitića i društvo.

HRT je tako ostao bez prava na utakmice reprezentacije nakon njezinog najvećeg rezultata u povijesti, ali iz nacionalne televizijske kuće poručuju da su osigurali prava za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Liga prvaka je, pak, od ove sezone na Planet Sportu, koji je otkupio 120 utakmica zaključno sa sezonom 2020./2021. Planet Sport dostupan je na svim platformama Vipneta u koje spada i B.net, a sve utakmice prenosit će utorkom i srijedom, dok će HTV imati pravo na odabir jedne utakmice srijedom.

Pogled.ba

na vrh članka