Poraz Izviđača u Nišu

Poraz Izviđača u Nišu

Železnicar je u utorak navečer proslavio svoju prvu pobjedu u SEHA - Gazprom ligi, pobijedili su Izviđac iz Ljubuškog 30:21 (15: 7).

Rukometni navijači u Nišu svjedočili su vjerojatno najboljoj obrambenoj izvedbi svoje momčadi  ove sezone

Samo dva dana nakon  gubitka Super Cupa protiv Vojvodine, Železničar je pokazao potpuno novo lice kojim u potpunosti može  biti zadovoljan trener Veselin Vujović.

Izviđač se držao prvih 15 minuta, ali nedostatak ideja u napadu i snažna obrambena izvedba Zeleznicara bile su prepreke da se učini nešto više. Nešto manje od deset minuta prije kraja prvog poluvremena Nemanja Živković i Stevan Sretenović napravili su seriju 5: 0 i odveli domaćina na  pet golova razlike (9: 4). Nakon toga proigrao se Jovo Damjanović  realizirao nekoliko napada i odveo domaćine na  osam golova razlike (15: 7).  Oko 15 minuta prije kraja Vedran Delić doveo je Izviđač na samo četiri gola razlike, ali to je bilo sve što je Izviđač učinio, jer je Železnicar još jednom napravio seriju od 4:0 i otišao na 25:17, i tada je sve bilo jasno.

Stevan Sretenović završio je utakmicu sa sedam golova za Železnicar, dok je Domagoj Alilović s druge strane postigao jednako za Izviđać.

Izvor: http://seha-liga.com/

na vrh članka