U velikoj tajnosti održan ključan sastanak zbog Ivana Rakitića: Postavljeni su temelji za veliki transfer hrvatskog reprezentativca!?

U velikoj tajnosti održan ključan sastanak zbog Ivana Rakitića: Postavljeni su temelji za veliki transfer hrvatskog reprezentativca!?

"U velikoj su tajnosti ovih dana direktor Intera Beppe Marotta i njegova desna ruka Piero Ausilio odradili sastanak s čelnicima katalonskog kluba i tako postavili temelje za dogovor koji bi trebao biti vrijedan oko 40 milijuna eura", stoji u tekstu koji je osvanuo na naslovnici ugledne Gazzette dello Sport, a tema spomenutog sastanka bio je Ivan Rakitić!

Prema pisanjima uglednog dnevnog lista, prelazak hrvatskog reprezentativca u redove talijanskog diva sada dijele samo sitnice.

Udaljenost je sada minimalna, toliko mala da se gotovo pa ne vide prepreke za dogovor između Barcelone i Intera.

Transfer Vatrenog očekuje se na kraju sezone. Koliko je poznato, Inter je Kataloncima ponudio 35 milijuna eura, dok je predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu zatražio 45. Iz toga i proizlazi ova cifra od 40 koja predstavlja zlatnu sredinu.

U dogovor europskih velikana navodno bi mogli biti uključeni i neki bonusi, a Rakitiću bi se ponudio ugovor na tri sezone. Također, dio talijanskih medija piše i kako bi Inter Raketi ponudio nešto bolji ugovor od ovih 5 i pol milijuna koliko ih zarađuje u Barceloni.

Izvor: Sportske.jutarnji.hr

na vrh članka