Dalićeva prva izjava: Ne bojim se, razgovarat ću s igračima - video

Dalićeva prva izjava: Ne bojim se, razgovarat ću s igračima - video

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon jutarnjeg treninga na Rujevici prvo doputovala iz Opatije u Zagreb, a potom je oko 17 sati iz zagrebačke zračne luke poletjela prema Ukrajini.

Novi izbornik Zlatko Dalić je prihvatio posao oko 11 sati i 30 minuta, a nešto iza 16 sati je u zagrebačkoj zračnoj luci dao prvu izjavu u funkciji novog izbornika: Zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Svjestan sam situacije koja je preda mnom, pred nama, ali ne bojim se ničega i spreman sam. Vjerujem u ove dečke.

Što može napraviti u dva dana? Razgovarat ću s igračima i probati im vratiti povjerenje. To su igrači koji igraju kvalitetno i koji mogu igrati dobar nogomet. Možda nekomu fali malo naboja, ali ćemo to probati riješiti u ova dva dana, najavio je Dalić.

Neću govoriti o prošlosti, gledam samo naprijed, samo prema Ukrajini i pokušat ću napraviti sve što je moguće u ova dva dana, rekao je novinarima novi izbornik.

Ja sam i prije rekao da sam spreman. Nisam se nikome nametao, ja sam svoje napravio u zadnjih sedam godina vani, ali ovo je poziv hrvatske reprezentacije i to se ne odbija, zaključio je Dalić.

Hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka