Luka Modrić nosi štitnike za noge sa slikom svoje obitelji i Presvetog Srca Isusova

Luka Modrić nosi štitnike za noge sa slikom svoje obitelji i Presvetog Srca Isusova

Luka Modrić u dresu Real Madrida odigrao je 300 utakmica. Stoga je Realov predsjednik Florentino Perez nakon utakmice Reala i Atlethic Bilbaa, koja je bila Modrićeva 300. utakmica došao u svlačionicu osobno mu čestitati i uručiti prigodni dres s prezimenom Modrić, ali i brojem 300. Bila je to prigoda za kratak intervju u kojem je Modrić pokazao štitnike za noge koji mu puno znače.

U svlačionici se Modrić fotografirao sa suigračima te poklonio dres u kojem je igrao. No, štitnike na kojima je slika njegove obitelji i Isus nije dao nikome, govoreći: “Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu”.

Od svog dolaska u Real iz Tottenhama 2012. godine Modrić je osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva, tri Europska superkupa, dva Španjolska superkupa i jedan Kup kralja.

Podsjetimo, Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Rusiji, najboljim igračem Europe po izboru UEFA-e, najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e The Best FIFA Men’s Player te najboljim igračem svijeta za 2018. godinu u izboru Ballon d’Or France Footballa. Prvi je Hrvat koji je osvojio navedena priznanja, navodi Hrvatska katolička mreža (hkm.hr).

MISIJA / HKM

na vrh članka