Mandžukić i Jurina prvi pobjednici humanitarnog spektakla u organizaciji Čilićeve zaklade

Mandžukić i Jurina prvi pobjednici humanitarnog spektakla u organizaciji Čilićeve zaklade

Na zagrebačkoj Šalati održan je veliki humanitarni i sportski spektakl "Gem, Set, Hrvatska" u organizaciji Zaklade "Marin Čilić".Pobjednici prvog turnira su bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić i mladi zagrebački tenisač Patrik Jurina. U finalu su slavili 11:9 protiv Marina Čilića i Luke Modrića. 

Mandžukić i Jurina u polufinalu su izbacili Franka Škugora i Dejana Lovrena (10:8), a Čilić i Modrić bili su bolji od Mate Delića i Bojana Bogdanovića (10:7).

U ovoj jedinstvenoj humanoj priči o sportu, igri i djeci, uz hrvatske tenisače nastupile su brojne zvijezde hrvatskoga sporta, a sav prihod od turnira bit će uplaćen za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta Osnovne škole Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u deset razrednih odjela, a nema ni igralište niti dvoranu, prenosi HRT.

- Djeca će imati prave, vrhunske uvjete za bavljenje sportom. Oni su oduševljeni. Oni jedva čekaju, planiraju koji će to biti sportovi  i čime će se moći baviti, izjavio je Antun Maletić, ravnatelj OŠ Tordinci.
 

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka