Crvena zvezda uzela naslov Srbije nakon velike pogreške sudaca, Partizan traži poništenje utakmice

Crvena zvezda uzela naslov Srbije nakon velike pogreške sudaca, Partizan traži poništenje utakmice

Crvena zvezda pobijedila je Partizan u Pioniru 76:75 i tako osigurala naslov prvaka Srbije. Finalna serija igrala se na tri pobjede, a Zvezda je slavila u tri od četiri odigrane utakmice.Ipak, Zvezda je došla do pobjede u odlučujućoj utakmici nakon ogromne pogreške sudaca. Njihov playmaker Billy Baron zaletio se prema obruču i položio u posljednjoj sekundi susreta, ali ponovljena snimka pokazuje da je očito napravio tri koraka na putu prema košu.


Inače, u četvrtoj četvrtini utakmica je morala biti prekinuta na pola sata jer je grom udario u dvoranu i tako uzrokovao nestanak struje, a i prokišnjavanje krova na Pioniru.

Partizan uložio žalbu i traži poništavanje utakmice

Košarkaški klub Partizan uložio je žalbu na koš Bilija Berona, koji je u posljednjoj sekundi utakmice donio trijumf i titulu Crvenoj zvezdi.

Amerikanac je prodorom riješio utakmicu, ali se na usporenom snimku vidi da je napravio korake i potom položio loptu u koš.

Crno-bijeli odmah su uložili žalbu na ovaj pogodak i nisu izašli na dodjelu medalja za drugo mjesto, pošto traže da se utakmica poništi.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka