Sestre Šumelj napuštaju Jedinstvo?

Sestre Šumelj napuštaju Jedinstvo?

Sestre blizankinje, rukometašice Martina i Matea Šumelj (22), po svemu sudeći u idućoj sezoni neće nastupati za tuzlansko Jedinstvo. Nakon što im je istekao ugovor, dobile su ispisnice, a za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Golmanica Martina i pivot Matea u Jedinstvu su provele tri sezone i bile su među najboljim igračicama tima.

- Još nismo odredili početak priprema, a ne znamo ni u kakvom sastavu ćemo početi iduću  sezonu. Točno je da su sestre Šumelj dobile ispisnicu, ali im je ostavljena mogućnost da i sljedeće sezone igraju za naš tim. Međutim, uvjeti koje su postavile, one i roditelji, teško su ostvarivi za nas – izjavio je Feni predsjednik Jedinstva Milenko Tadić.

Sestre Šumelj prešle su u Jedinstvo u lipnju 2016. godine iz ljubuškog Izviđača CO. Obje su nastupale za mladu reprezentaciju BiH.

- Imamo nekoliko ponuda za prelazak. Razmatramo najbolje opcije, a među njima je i ponuda Jedinstva. U ovom trenutku još ništa nismo odlučile – kazale su sestre Šumelj u zajedničkoj izjavi.

Matea je odigrala tri sezone za tuzlanski klub i bila je među najboljim strijelcima. Martina je na golu „plavih“ bila dvije sezone, s obzirom na to da je uoči početka završenog prvenstva teško ozlijedila križne ligamente, morala je na operaciju, a zbog rehabilitacije pauzirala je cijelo prvenstvo.

Izvor:bolji-ljubuski.com

na vrh članka