Bjelica: Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati u Budimpešti

Bjelica: Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati u Budimpešti

Nogometaši Dinama sutra u 20 sati na Groupama Areni igraju uzvratni susret trećega pretkola Lige prvaka protiv mađarskog prvaka Ferencvarosa. U prvom dvoboju u Zagrebu bilo je 1:1.

- Očekivanja su da prođemo u sljedeće kolo natjecanja. Ekipa se dobro pripremila u ovih par dana. Svi su bili jako koncentrirani i fokusirani. Znamo svi da nismo dali maksimum u prvoj utakmici, vjerujem da će u uzvratu biti puno bolje, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica uoči puta u Budimpeštu.

Moharrami i Andrić nisu u kadru, ostali su na raspolaganju.

- Svi su spremni i orni za utakmicu. Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati, kako ćemo krenuti u utakmicu i vjerujem da će nam to donijeti uspjeh, rekao je Bjelica.

Ferencvaros je odgodio utakmicu prvenstva zbog odigravanja uzvratne utakmice s Dinamom. Bjelica smatra da je to nekada prednost, no i ne treba biti.

- Psihički se pripremate od utakmice do utakmice i razmišljate o tome. Kad imate utakmicu između, ne mislite o tome pa uđete neopterećeniji. Vidjet ćemo što će donijeti susret, da li donosi prednost njima ili nama. Nadam se da ćemo to biti mi, zaključio je strateg Dinama.

Izvor: HRT

na vrh članka