Logo
Ispiši ovu stranicu

Senzacija na Transfermarktu: Hrvat izbio ispred Ronalda i Messija!

Senzacija na Transfermarktu: Hrvat izbio ispred Ronalda i Messija!

Upitan što misli o Bruni Petkoviću nakon utakmice protiv Mađarske, strijelcu dva pogotka, izbornik Zlatko Dalić poručio je Dinamovu napadaču da samo nastavi slušati Nenada Bjelicu. I doista, Bjelica je u njemu prepoznao golem potencijal, preporodio mu karijeru, a na što Petković nije ostao dužan.Odigrao je za Dinamo čitav niz veličanstvenih predstava, isto ponovio i u reprezentaciji, pa s četiri postignuta pogotka iz šest utakmica za svjetske doprvake probudio golem interes niza klubova. Ako tražite dokaz da je tome doista tako, zavirite danas na naslovnicu čuvene stranice Transfermarkt, te ćete vidjeti da je Petkovićev profil u ovom trenutku nagledaniji na stranici, odnosno da je posljednjih dana probudio veći interes čak i u odnosu na Ronaldov i Messijev!

Drugim riječima, svijet na njemu drži oko, svi pokušavaju o njemu doznati koji podatak više, te je sada na Petkoviću da predanim radom nastavi graditi reputaciju koja će ga zasigurno odvesti na prag nekog europskog velikana u milijunskom transferu.

Na Transfermarktu trenutačno stoji da je Petkovićeva tržišna vrijednost osam milijuna eura, međutim, riječ je o procjeni unešenoj 16. rujna, koja definitivno ne odgovara pravom stanju stvari, piše Večernji list.

Što se naslovnice Transfermarkta tiče, dodajmo priči da je u ovome trenutku četvrti nagledaniji profil onaj Erlinga Haalanda, sjajnog mladoga Norvežanina (19) kojeg u svojim redovima navodno silno želi madridski Real, dok iza njega po broju pregleda slijedi Ansu Fanti (16), Barcelonin wunderkind kojemu brojni predviđaju veliku karijeru. Naći se u takvome društvu doista nije zanemariva stvar, dapače, u pitanju je samo još jedan pokazatelj da je 25-godišnji Metkovčanin na pravome putu.

Pogled.ba

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!