ŽZH dobila nove mlade i perspektivne nogometne suce

ŽZH dobila nove mlade i perspektivne nogometne suce

Polaganje ispita za mlade nogometne suce održano je u Ljubuškom u organizaciji Udruge nogometnih sudaca i instruktora ŽZH.

Ispit za nogometnog suca mogli su pristupiti kandidati od 16 godina od 35 godina, a polaganjem ispita mogu obavljati dužnost suca na seniorskim i veteranskim utakmice s navršenih 18 godina.

Uvodni dio, pripremu teorije i pismenog rada odradili su instruktori suđenja Marinko Jelic i Gojko Bandić, a pismeni dio pripremio je Miro Hrkać. Tako su Josip Ćuže, Fran Glavaš, Frano Glavaš, Ivan Grubišić, Ivan Tomas, Marko Majstorović, Franko Zlopaša i Filip Granić su uspješno položili ispit i postali članovi i sudjeluju u radu Udruge te položenim ispitom omogućava im se stjecanje sudačkog iskustva na Hej omladinskoj ligi, piše ljportalj.com.

Zahvaljujući dobrom i predanom radu Udruge nogometnih sudaca Zapadnohercegovačke županije sada napokon Ljubuški, Široki Brijeg i Grude imaju dovoljno sudaca, jedino Posušje ima manjak kadra te se još moraju potruditi kako bi i Posušje imalo kvalitetne suce.

/HMS/

na vrh članka