Rakitić otpao za Slovačku

Rakitić otpao za Slovačku

Ivan Rakitić neće igrati posljednju, odlučujuću utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama za Euro. Subotnji meč protiv Slovačke u Rijeci veznjak Barcelone propustit će zbog upale Ahilove tetive.Takva ozljeda zahtijeva mirovanje od najmanje tjedan dana, a Rakitić je bol u tom dijelu osjetio tijekom jučerašnjeg treninga Barcelone. Zato dolazi u Zagreb, ali ne na okupljanje reprezentacije, nego kako bi ga pregledali liječnici nacionalne momčadi.

"Baš mi je krivo, jedva sam čekao igrati protiv Slovačke. Žao mi je što neću moći pomoći momčadi, ali uvjeren sam da će dečki uspjeti i bez mene. Uostalom, pobijedili su Slovačku u prvoj utakmici i bez mene, vjerujem da će tako biti i sada u Rijeci. Bit ću svim srcem uz njih" rekao je Rakitić za Novi list.

To nije jedini Dalićev problem s ozljedama. Kramarić dolazi na okupljanje reprezentacije, ali se vraća u klub. Matej Mitrović je na treningu također osjetio neki problem.

"Ako je situacija upitna, nećemo riskirati. Ivan Rakitić je osjetio Ahilovu tetivu, pogledat ćemo ga i ako bude problem, vratit će se u Barcelonu. Pozvali smo Roga i Juranovića. Ako Mitrović neće igrati, onda su opcije za bokove Juranović, Bartolec i Jedvaj", govori izbornik,prenosi Index.hr

Pogled.ba

na vrh članka