Mandžukić upitan za Grčku

Mandžukić upitan za Grčku

Mario Mandžukić upitan je za prvu utakmicu Hrvatske i Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koja se u četvrtak igra na Maksimiru.

Reprezentacija se okupila danas u Zagrebu, a uoči prvog treninga HNS je objavio da Mandžukić trenira po posebnom programu.

Mandžukić je bio danas na pregledu magnetskom rezonancijom koja nije pokazala strukturna oštećenja. Na utakmici Juventusa protiv Beneventa osjetio je nelagodu u stražnjoj loži te je danas obavio pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina kod dr. Igora Borića, prenosi Index.hr.

“Pregled je pokazao da nema strukturnih oštećenja te će Mandžukić idućih dana trenirati po posebnom tretmanu, nakon čega će izbornik Zlatko Dalić u dogovoru s liječničkom službom reprezentacije odlučiti o njegovom statusu za utakmice dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke”, objavio je Savez.

Izbornik Dalić, osim Mandžukića, na raspolaganju ima još trojicu napadača, Nikolu Kalinića, Andreja Kramarića i Antu Rebića, koji je trenutno u najboljoj formi, a tu su i Perišić i Vlašić koji se dobro snalaze pred protivničkim šesnaestercem.

Hrvatska će večeras od 20 sati odrađivati prvi trening na Hitrec-Kacijanu.

Uzvratna utakmica u Grčkoj igra se već u nedjelju.

/HMS/

na vrh članka