Zlatko Dalić vodi Vatrene u Rusiji

Zlatko Dalić vodi Vatrene u Rusiji

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker sastao se sa Zlatkom Dalićem te je dogovoren nastavak suradnje HNS-a s izbornikom koji je odveo hrvatsku reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, stoji u priopćenju HNS-a.Dalić je preuzeo reprezentaciju od Ante Čačića nakon remija protiv Finske te je pobjedom protiv Ukrajine osigurao dodatne kvalifikacije, u kojima su Vatreni s ukupnih 4:1 slavili protiv Grčke i tako izborili deseto veliko natjecanje od samostalnosti.

Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat, rekao je Šuker.

Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima, dodao je Dalić.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza verificirat će ovaj dogovor na sjednici idućega tjedna, nakon čega će biti potpisan ugovor o suradnji, zaključuje HNS.

Pogled.ba

na vrh članka