Poznat termin talijanskog derbija odgođenog zbog koronavirusa

Poznat termin talijanskog derbija odgođenog zbog koronavirusa

Vodstvo natjecanja talijanskog nogometnog prvenstva u četvrtak je donijelo odluku kako će se ovoga vikenda odigrati šest utakmica 26. kola Serie A koje su bile odgođene prošloga vikenda, među kojima je i veliki derbi između Juventusa i Intera, dok će se utakmice 27. kola, koje je bilo predviđeno za ovaj vikend, igrati tek 13. svibnja.Utakmica između Juventusa i Intera igrat će se u Torinu u nedjelju od 20.45 sati bez gledatelja kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom.

I ostalih pet utakmica ovoga vikenda igrat će se bez prisustva gledatelja. Tako će u nedjelju od 12.30 sati igrati Parma - SPAL, od 15 sati na programu su utakmice Milan - Genoa i Sampdoria - Verona, Udinese - Fiorentina igrat će od 18 sati, dok će se dvoboj Sassuolo - Brescia igrati u ponedjeljak od 18.30 sati.

Određeni su i novi termini tri od četiri odgođene utakmice 25. kola. Tako će Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari i Torino - Parma igrati 18. ožujka od 18.30 sati, dok još uvijek nije poznat termin odigravanja dvoboja Inter - Sampdoria zbog Interovih obaveza u Europskoj ligi.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka