Kane se nada povratku na teren kada se nastavi Premier League

Kane se nada povratku na teren kada se nastavi Premier League

Napadač Tottenhama Harry Kane oporavlja se od ozljede prepone i nada se da će uskoro moći zaigrati, bez bzira kada se nastavi sezona koja je prekinuta zbog koronavirusa.


Kapetan engleske reprezentacije Kane je imao operaciju kojom se trebala umanjiti šteta od ozljede zadobivene u Southamptonu na Novu godinu i treninzima bi se trebao vratiti u travnju.

- Prema stručnom mišljenju, a i mom osobnom, dobro sam, kazao je Kane: - Sada sam na dobrom nivou, radim naporno, radim na oporavku i rehabilitaciji i čekam da vidim što će biti sa sezonom.

- Nisam daleko i normalno bih se nadao da ću opet biti s momčadi za dva-tri tjedna. Dobro sam, mogu napraviti gotovo sve i sada radim na izdržljivosti, dodao je.

Kane je zabio 17 golova za Tottenham ove sezone prije ozljede u porazu od Southamptona (0-1) nakon čega je momčad pala sa šestog na osmo mjesto.

Tottenham zaostaje četiri boda za petoplasiranim Manchester Unitedom s kojim je trebao igrati utakmicu prije nego je koronavirus zaustavio Premier League devet kola prije kraja sezone.

Prvenstvo bi se trebalo nastaviti 30. travnja, no za dva tjedna će se održati sastanak klubova na kojem će svi odlučiti što i kako dalje.

- To je tako čudna situacija, nitko nije bio u ovakvoj situaciji prije. Kao i u svemu ostalom, potrebno je ostati pozitivan, dodao je 26-godišnji Kane.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka