Predsjednik Saveza o Kekovoj odluci: Mislim da je to jedini razlog

Predsjednik Saveza o Kekovoj odluci: Mislim da je to jedini razlog

Iako je Dinamo javno izrazio želju za Matjažom Kekom, sinoć je postalo jasno kako on ipak ostaje izbornik slovenske reprezentacije.

Kek i predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović sastali su se  u srijedu prije utakmice Celja i Triglava, a potom su utakmicu zajedno gledali na tribinama celjskog stadiona. Nakon toga je iz tamošnjeg Saveza došla obavijest da Kek ostaje, a Mijatović je objasnio zašto:

- Razlog je jednostavan, kad je Matjaž došao u reprezentaciju htio je raditi na dulji rok. Želio je u sljedećem periodu stabilizirati igru reprezentacije. Mislim da je to jedini razlog, ovaj dugoročni dogovor i činjenica da želi voditi i dalje slovensku reprezentaciju, rekao je predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović za 24ur.com.

- Naravno da je ovo bio veliki izazov, da ide u najbolju nogometnu ekipu na našim prostorima, ali njegove su ambicije vezane u reprezentaciju. Mislim da je to bila prava odluka i drago nam je da je tako odlučio, zaključio je Mijatović.

Izvor: HRT

na vrh članka