Težak poraz Zrinjskog na Otoci

Težak poraz Zrinjskog na Otoci

Nogometaši HŠK Zrinjski pretrpjeli su danas težak i šokantan poraz na stadionu Otoka u Sarajevu gdje ih je posljednji na ljestvici Olimpik porazio s čak 3:0.Na nevjerojatan način Zrinjski je ubilježio poraz koji je zadao ogroman udarac ambicijama Mostaraca. Nakon prvog poluvremena Plemići su bili ti koji su u svlačionici mogli žaliti za propuštenim prilikama.

Josip Ivančić u dva je navrata promašio prazan gol gostiju iz nevjerojatnih pozicija. Rubriku 'promašaji' podebljao je Nemanja Biblija koji je kasnije pogodio stativu.

I kad se očekivalo da Zrinjski ipak naplati promašaje jer je bio bolji tim, u drugom dijelu dogodio se šok. U 56. i 63.  minuti dogodile su se dvije identične situacije. Napadač Olimpika Cruz je primio loptu u kaznenom prostoru Zrinjskog, golman Brkić neoprezno je startao i skrivio penal.

Lekanić je bio siguran egzekutor najstrože kazne. Samo sedam minuta potpuno isti akteri i ishod a treba napomenuti da je Brkić za oba starta dobio žute kartone te je isključen nakon drugog.

Lekanić nije imao milosti ni prema Soldi, a Vukovi s Otoke potpuno su neočekivano došli do zlatnih bodova u utakmici u kojoj su bili veliki autsajderi.

Posao je dovršio Šišić pred sam kraj susreta i utakmica je završila s velikih, neugodnih i neočekivanih 3:0 za Olimpik. 

AU: B.B. /pogled.ba

na vrh članka