​Sutrašnja utakmica sa Željezničarom prigoda za popravak lošeg dojma

​Sutrašnja utakmica sa Željezničarom prigoda za popravak lošeg dojma

Nastavlja se pakleni ritam utakmica za HŠK Zrinjski. Nakon što je mostarski klub povezao dvije pobjede (protiv Tuzla Cityja i Slavije) u kojima je kombinirano postigao 8 pogodaka, proteklog vikenda došlo je grubo prizemljenje i težak poraz od fenjeraša Olimpika.Vremena za plakanje nad prosutim nema. Već danas HŠK Zrinjski kreće put Sarajeva gdje će se sutra suprotstaviti Željezničaru na Grbavici. Svakako težak ispit no ujedno i prigoda da se izbriše, barem malo, užasan dojam utakmice s Olimpikom. Ni Željezničar nije briljirao u prošlom kolu, kroz iglene uši provukli su se neporaženi u Vrapčićima, postigavši pogodak iz jedine šanse koju su stvorili. Plemići će opet u utakmicu uči s pričuvnim stručnim stožerom na čijem će čelu biti Mario Ivanković, a ponove li Mostarci izdanje od prošle subote, ne piše im se dobro ni protiv neke kudikamo slabije ekipe, kamoli kandidata za najviši plasman. Nevjerojatne su oscilacije Plemića u ovoj sezoni.

Od briljantnog ka katastrofalnom i tako po nekoliko puta. Iako će se igrati pred praznim tribinama motiv ne bi trebao biti upitan. Ako se očekivalo da će se Olimpik sam pobijediti, to se od Željezničara sigurno ne treba nadati. I Sarajlijama su bodovi prijeko potrebni pa je za očekivati da oba tima uđu bez kalkulacija u ovaj susret. Poraz sam po sebi nije tragedija, ali izgubiti od posljednjeg na ljestvici, beskrvnim pristupom je nešto najbliže tomu. Utakmica sa Željom otpočinje novi niz teških utakmica jer već u subotu na stadion pod Bijelim Brijegom stiže Velež koji od dolaska Feđe Dudića na klupu ne zna za poraz od Zrinjskog.

Već poslije Veleža na redu je NK Široki. Sasvim je sigurno da ćemo brzo dobiti odgovor na pitanje od kakvog je to materijala ovosezonski HŠK satkan.

AU:B.B./pogled.ba

na vrh članka