Na intervenciju Denisa Buntića komentatori RTL-a pozdravili hrvatske navijače iz iseljeništva i BiH Istaknuto

Na intervenciju Denisa Buntića komentatori RTL-a pozdravili hrvatske navijače iz iseljeništva i BiH

Nakon otvorenog pisma čitatelja Fenix Magazina Marija Primorca iz Essena kako najavljivači utakmica hrvatske rukometne reprezentacije pozdravljaju hrvatske navijače iz Dalmacije, Slavonije, Like, Istre, Zagorja, …. ali ne i hrvatskog iseljeništva i BiH, večeras su na intervenciju rukometaša Denisa Buntića komentatori RTL-a Mirza Džomba i Goran Šprem ispravili tu nepravdu.

U najavi utakmice protiv Švedske Džomba je kazao kako su od Buntića dobili „naredbu“ da u najavi pozdrave i hrvatske navijače koji na dolaze samo iz Hrvatske već i iseljeništva i BiH, odakle dolazi i Denis Buntić.

Mala satisfakcija za hrvatske navijače iz iseljeništva i BiH te velika gesta kako Denisa Buntića tako i stručnih komentatora RTL-a i proslavljenih ranijih hrvatskih reprezentativaca Mirze Džombe i Gorana Šprema.

Pismo iz Essena: Zaboravni spiker u Spaladium Areni “ispustio” pozdrav hrvatskim navijačima iz iseljeništva i BiH

Nakon pozdrava komentatora RTL-a i službeni najavljivač na utakmici u dvorani Spaladium Arene napraviti je isto i pozdravio hravtske navijače iz hrvatskog iseljeništva i BiH. Po prvi put se puštala i pjesma Moja Hercegovina.

Fenix-magazin/SIM

na vrh članka