Predstavljena nova pojačanja u Osijeku: Santini i Milović predstavljeni u Gradskom vrtu

Predstavljena nova pojačanja u Osijeku: Santini i Milović predstavljeni u Gradskom vrtu

U Gradskom vrtu predstavljena su dva nova pojačanja Osijeka, vratar Krševan Santini (30) i stoper Goran Milović (29).

Santini je imao vrlo uspješnu jesen u zaprešićkom Interu, a kako se nama ukazala potreba, nakon ozljede Antolovića, odlučili smo ga angažirati. Mislim da će Krševan biti prava podrška Malenici, a dakako da će trener u nastavku sezone odučiti tko će od njih dvojice biti na vratima. Da vjerujemo u njega svjedoči i to što smo ga potpisali na dvije i pol godine. Goran Milović ima dugogodišnji staž u HNL-u, bivši je kapetan Hajduka, koji je dospio i do A reprezentacije Hrvatske i ne treba ga posebno predstavljati. Došao je na posudbu uz Kine, uz opciju otkupa ugovora na ljeto ove godine, rekao je sportski direktor Alen Petrović.

Santini je prošloga tjedna stigao u Gradski vrt i odmah istaknuo kako je to za njega iskorak u svakom pogledu: Prepoznao sam jedan, po meni, jako kvalitetan projekt koji se već neko vrijeme razvija u Osijeku. Svom novom klubu zahvaljujem na povjerenju jer su i vremenskim rokom potpisanoga ugovora pokazali da računaju na mene kroz duže razdoblje. To mi je bilo dovoljno da bih se odlučio na dolazak i napravio korak naprijed u svojoj karijeri.

Milović se vratio iz Kine gdje se i nije na najbolji način oprostio od starog kluba.

Pratio sam HNL i evo me, nakon dvije godine, ponovno u Hrvatskoj. Osijek je sada sasvim drugačija momčad s puno većim ambicijama u odnosu na ono vrijeme kada sam ja bio u Splitu i Hajduku. Sigurno je kako je to dobar put kojim je moj novi Klub krenuo, a što se tiče moga dolaska, ne mogu reći da su se pregovori odužili. Naime, situacija je bila takva da sam u Kini krenuo s pripremama, sve je išlo nekim normalnim tokom dok se trener nije promijenio. U zadnjih tjedan dana su mi dali do znanja da mogu potražiti novu sredinu, a onda je bilo dosta teško u finišu prijelaznog roka rješavati to pitanje, rekao je Milović.

Hrt.hr

na vrh članka