Ponedjeljak, 16 Prosinac 2019

Na Humcu slavljena misa za osobe s poteškoćama u razvoju

„U ovom svijetu u kojem mnogi idu preko mrtvih da dođu do cilja, u ovom svijetu u kojem vlada materija i materijalizam, u ovom svijetu prestiža guranja u prva mjesta, u ovom svijetu moći i vlasti, upravo ova djeca nam pomažu da ostanemo normalni ljudi, da ostanemo u ravnoteži. Ova djeca s poteškoćama dozivaju u pamet da se samo srcem dobro vidi zato molimo i mi gospodina da progledamo srcem i neka nas on očisti od svega onoga što je nedostojno nas kao djece Božje“, kazao je humački župnik fra Ljubo Kurtović  na samom početku mise u crkvi sv. Ante na Humcu koja je slavljena  za djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje.

Više...

U Ljubuškom održan koncert “Ususret Božiću”

Polazeći od činjenice da je glazba zvonka radost koju, da bi se umnožila, treba dijeliti s drugima, a vrijeme adventa je kao stvoreno za darivanje, profesori i i učenici Glazbene škole Ljubuški svojim su sugrađanima i ove godine darovali jedinstven dogadaj.

Više...

Oporba odgodila Bandićevu namjeru da promijeni statute bolnica

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet odlučio je u ponedjeljak, pod pritiskom gradske oporbe koja je satima odugovlačila raspravu, pomaknuti za sljedeći tjedan novu sjednicu na kojoj će se usklađivati statuti gradskih bolnica, iako je najprije bilo planirano da se ta sjednica održi danas.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed