Petak, 16 Kolovoz 2019

Dok čekaju odluku Vrhovnog suda, dužnici u švicarcima ne miruju

Stotine nekadašnjih dužnika u švicarskim francima već mjesecima iščekuju odluku Vrhovnog suda o reviziji koju su uložile banke. Iako je sud odluku donio još početkom srpnja, ona još nije objavljena. Dok čekaju odluku - dužnici ne miruju. Zajedno s odvjetnicima sastavili su prijedlog zakona kojim bi se - kažu - napokon riješio njihov problem.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

MVEP se ogradio od Facebook objava Elizabete Mađarević

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova oštro se ograđuje od stajališta koje je na društvenim mrežama, kako je danas izvijestio Index.hr, objavila djelatnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH Elizabeta Mađarević, koja je od siječnja 2019. godine na diplomatskom mandatu u Veleposlanstvu RH u Berlinu.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Imovinske kartice: Tko je najbogatiji među predsjedničkim kandidatima?

Kolinda Grabar-Kitarović i njezin suprug ukupno imaju ušteđeno oko 1,83 milijuna kuna, konzultantska tvrtka Zorana Milanovića lani je uprihodila 745.000 kuna, Tvrtka Campus preko koje Miroslav Škoro organizira koncerte i proizvodi vino u tri je godine imala neto dobit 1,7 milijuna kuna… To su neki od podataka o imovini predsjedničkih kandidata koje su danas objavila 24 sata, a koji navode da je Škoro najbogatiji među kandidatima, prenosi Večernji list.

Više...

Do srijede vrućine i temperature do 35 stupnjeva

Početkom proteklog tjedna zabilježen je vrhunac toplotnog vala. Iako su izmjerene izuzetno visoke temperature, do 41 stupanj, primjera radi u Mostaru, povijesni rekordi za kolovoz ipak nisu nadmašeni. Od utorka poslijepodne, vrućine su popustile, navodi se u agrometeorološkom pregledu za period 12.–18. kolovoz.

Više...

Izetbegović: Nadam se da će Čović odustati od Izbornog zakona, kao uvjeta…

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović je, gostujući na Dnevniku 2 Federalne televizije, kazao da se još uvijek nada da će biti postignut kompromis po pitanju Godišnjeg nacionalnog programa (ANP), a na bazi potpisanih Principa za formiranje vlasti, u kojima se navodi da će se poštivati Ustav BiH, ranije donesene odluke, zakoni i strategije.

Više...

HVIDR-a Grada Mostara: Armija BiH da nije bilo Hrvatske vojske ne bi imala municije ni za praćku

Kao što je rekao naš uvaženi general Ante Gotovina, po oslobađajućoj presudi okupljenima na Trgu bana Josipa Jelačića,  okrenimo se budućnosti a prošlost ostavimo iza sebe, nikako da dočekamo tu bolju, sretniju i napredniju budućnost. Još uvijek smo prisutni u prošlosti, i žalosti činjenica da član Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda daje izjave kako je tobože armija BiH spasila Hrvatsku od agresije.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed