Subota, 09 Siječanj 2021

U ŽZH u prošloj godini prikupljeno 1.278 doza krvi

Kroz strukturu Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, u protekloj 2020. godini, organizirane su 33 akcije dobrovoljnog darivanja krvi, što je za sedam akcija manje u odnosu na 2019. godinu, kada se akcije nisu izvodile pod posebnim higijensko-epidemiološkim mjerama.

Više...

Udruga Bl. Stepinac pokrenula E-školu bračne komunikacije i roditeljskih kompetencija

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac (skraćeni naziv: Udruga Stepinac) pokrenula je tijekom 2020. godine projekt E-Obiteljska škola bračne komunikacije i roditeljskih kompetencija – razvoj socijalnih usluga putem mobilnih aplikacija s ciljem kvalitetnije priprave za brak i povećanja znanja i vještina bračnih parova i roditelja potrebnih za suočavanje s brojnim izazovima bračnog i obiteljskog života.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Crveni nosovi razveselili djecu u Sisku

Crvenonosni automobil zaputio prema Sisku. Crveni nosovi željeli su doći do što većeg broja ljudi koji se nalaze izvan svojih domova koji su oštećeni ili razrušeni potresom i čiji nam je svaki osmijeh dragocjen. Zadatak je izmamiti taj prvi osmijeh koji će svima pokazati kako je u redu misli odmaknuti od neizvjesnosti i dozvoliti trenutak smijeha i radosti.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed