Nikolina Čutura: "Želimo dvostruku krunu i dat ćemo sve od sebe u Kupu"

Petak, 19 Svibanj 2017 06:31 Radio Ljubuški
Ispis PDF

nikolina cuturaPred nama je završnica Kupa BiH za rukometašice za sezonu 2016/17. Još uvijek nije poznato gdje će se završnica igrati, ali znaju se akteri iste.

 

Za pobjednika Kupa borit će se četiri ekipe HŽRK Grude, ŽRK Jedinstvo Tuzla, ŽRK Ilidža i ŽRK Krivaja iz Zavidovića.

 

Velike dileme nema, Grude su veliki favorit za osvajanje ovog natjecanja. Dominaciju u Premijer ligi, koju su osvojili bez poraza, nastoje prenijeti i u Kup.

 

Lijeva vanjska rukometašica Gruda, Nikolina Čutura vjeruje kako će njezina ekipa osvojiti ovo natjecanje.

 

"U zadnje vrijeme imamo problema s virozama u ekipi. Nekoliko je cura bolesno i ne trenira, ali mislim kako ćemo do početka natjecanja svi biti spremni i na kraju podići pehar. Želimo tu dvostruku krunu koju smo osvojili i prošle godine. Kao najtežeg protivnika smatram kako je to ekipa Jedinstva iz Tuzle koje su se jedino mogle nositi s nama", kazala je Nikolina Čutura, te nastavila sa svojim igrama ove sezone:

 

"Zadovoljna sam svojim igrama i minutažom, dosta igram, možda i malo previše, ali sve u svemu sam zadovoljna. Uživam igrati za Grude, nije mi teško iz Mostara svaki dan putovati na treninge jer jednostavno volim ovaj sport i rad u ovom klubu."

 

Podsjetimo, Grude su ove sezone u Premijer ligi BiH odigrale 20 utakmica, te upisale 19 pobjeda i jedan remi. Upravo su taj jedini remi odigrale u Tuzli protiv Jedinstva... Eto, još jedan motiv za pobjedu nad njima i osvajanje Kupa.

 

Još jedna zanimljivost, Nikolinin brat Josip koji igra za Izviđač također je na dobrom putu da i ove godine osvoji Premijer ligu, a klub iz Ljubuškog se nalazi i u Final4 Kupa BiH koji se igra u Mostaru.

 

Hoće li brat i sestra drugi put zaredom pokoriti rukomet u Bosni i Hercegovini, ostaje da se vidi...

 

Izvor: Prvi.tv

#
#