Pavić i Marach izgubili u maratonskom meču, Kubot i Melo osvojili Wimbledon

Nedjelja, 16 Srpanj 2017 08:47 Drago
Ispis PDF

marah pavicHrvatski tenisač Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach poraženi su u finalu parova u Wimbledonu od Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela sa 7:5, 5:7, 6:7 (2), 6:3, 11:13 poslije 4 sata i 39 minuta iscrpljujuće borbe.
Finalni meč bio je za pet minuta duži od maratonske bitke u polufinalu, kada su Pavić i Marach pobijedili hrvatski par Nikolu Mektića i Franka Škugora, a tada je u petom setu rezultat bio 17:15.
Hrvatski tenisač Mate Pavić nije uspio u paru s Austrijancem Oliverom Marachom osvojiti naslov pobjednika u Wimbledonu. Bolji od njih nakon pet setova i nakon više od četiri i pol sata igra bili su Marcelo Melo i Lukasz Kubot.
Sigurno će se sve to sutra slegnuti kako treba. Treba biti ponosan na rezultat. Finale Wimbledona nije mala stvar. Odigrali smo odličan meč, borili smo se, ostavili smo sve na terenu. Falilo je možda malo sreće, malo nečega, ali sve u svemu ovo je fantastičan rezultat
, rekao je Pavić za HRT.
Šanse smo imali. Jedna do dvije lopte smo bili daleko od titule, ali oni su odigrali fantastično u tim trenucima. Nemamo za čim žaliti. Momcima treba skinuti kapu, kad je trebalo odigrali su fantastično i na kraju je otišlo na njihovu stranu
, objasnio je Pavić.
Više pogledajte OVDJE: http://sport.hrt.hr/396800/video-pavic-nakon-poraza-momcima-treba-skinuti-kapu
I OVDJE: http://sport.hrt.hr/396733/stream-pavic-i-marach-u-borbi-za-naslov-u-wimbledonu
HRt.hr

#
#