Nevjerojatno: Predsjednik jedne braniteljske udruge iz Sarajeva rođen je 1993. godine

Nevjerojatno: Predsjednik jedne braniteljske udruge iz Sarajeva rođen je 1993. godine

Često se, znamo, zezamo s pomalo suludim momentima hrvatske politike i društva općenito, ali evo upravo smo na Twitteru naletjeli na gospodina iz BiH koji je možda sve nadmašio.Novinarka Nataša Zečević je, naime, objavila fotografije Halila Sulejmanovića koji je predsjednik jedne tamošnje braniteljske udruge, Boračkog zadružnog saveza FBiH. I sve bi bilo u redu da se ne radi o gospodinu koji je rođen 1993. godine pa nam je nekako teško shvatljivo da u potpunosti razumije braniteljsku problematiku.

BAVE SE PROBLEMIMA BRANITELJA I RATNIH INVALIDA

Kako piše na službenom Facebooku ove udruge koju vodi gospodin Sulejmanović, osnovale su ju noovosnovane zadruge i nezavisne zadruge koje financira Savezno ministarstvo za pitanja branitelja i ratnih invalida.

“Zadruge i zadrugari formirali su savez s osnovnim ciljem krovne platforme za jedinstven pristup ostvarivanju i borbi za ostvarivanje zajedničkih ciljeva, stvaranje povoljnijih poslovnih klima za zadruge, okruženja za suradnji i unaprjeđenje poslovanja zadruga i zadrugara”, piše detaljnije.

Neki su već propitivali stručnost gospodina Sulejmanovića pa su iz ove udruge poručili kako je on “obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga” te da njegove kompetencije oko posla kojeg obavlja nisu upitne.

Gospodin Sulejmanović je, inače, dosta aktivan pa u videu niže možete pogledati jedan od njegovih nastupa.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka