Uskrs radio ljubuski2xl

Pogledajte nastup mađioničara o kojem bruji cijela Britanija

Pogledajte nastup mađioničara o kojem bruji cijela Britanija

Mađioničar Marc Spelmann (46) oduševio je Britance u prvoj epizodi nove sezone showa "Britain's Got Talent". Spelmann je izveo trik u kojem je praktički pročitao misli članovima žirija, ali su mu u tom pomogli i članovi njegove obitelji - supruga i kćerkica. To mu je i donijelo plasman u finale, budući da su mu voditelji Ant i Dec dali zlatnu pozivnicu.  Samouvjereni Marc prvo je članovima žirija dao niz zadataka - morali su izabrati bojicu bilo koje boje, pokazati jednu kartu, okrenuti Rubikovu kocku slučajnim redoslijedom i zaokružiti slučajnu riječ iz knjige. 


Dok su oni to radili, mađioničar je ispričao kako mu je supruzi dijagnosticiran rak dojke dok je bila trudna. No mala Isabella rodila se  zdrava i sad joj je dvije godine, a ozdravila je i njena mama. Marc je s kćerkicom još prije dvije godine snimio video na kojem je ona točno pogodila što će izabrati članovi žirija, prenosi Večernji list.

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledatelje, koji u protekla dva dana na društvenim mrežama dijele ovaj fenomenalan nastup. 

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka