Uskrs radio ljubuski2xl

Mostarske ceste: Šestero ozlijeđenih u 24 sata

Mostarske ceste: Šestero ozlijeđenih u 24 sata

Šest osoba ozlijeđeno je na mostarskim prometnicama u posljednja 24 sata.

Čak tri nesreće dogodile su se na istoj prometnici u dužini od jednog kilometra.

Prema podacima iz MUP-a HNŽ-a, u sudaru Volkswagen Pola i Citroena u naselju Vrapčići ozlijeđene su osobe M.Č., R.B. i A.Š. Nesreća se dogodila u 22:15 sati, a osobe su zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja. 

''Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobila su oba vozača, dok je suvozač iz vozila Polo A.Š. zadobio lake tjelesne ozlijede. Upoznat je nadležni tužitelj, te je izvršen očevid'', rečeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Teži sudar dogodio se na magistralnoj cesti M-17 na sjevernom ulazu u Mostaru u mjestu Sutina u ponedjeljak oko 17.00 sati. Prema našim informacijama VW Golf 3 udario u stražnji kraj VW Passata. Neslužbeno doznajemo da je jedna osoba zadobila tjelesne ozlijede. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila na prometnici M-17 u mjestu Vrapčići u utorak 5:30 sati ozlijeđene su dvije osobe. Lakše ozlijede su zadobile osobe D.R. i K.Ž. koji su upravljali vozilima marke Audi i BMW. Ford Mondeo i Ford Focus sudarili su se u ponedjeljak oko 16.45 sati na Bišću polju južno Mostara. Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih dok je na automobilima nastala materijalna šteta.

Izvor: Bljesak.info

na vrh članka