Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018., lentu ponijela i atraktivna Splićanka; Ivana Trump bila je najpoznatija gošća večeri

Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018., lentu ponijela i atraktivna Splićanka; Ivana Trump bila je najpoznatija gošća večeri

Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018. 


Lijepa Mia dolazi iz Nove Gradiške, ima 22 godine i diplomirala je na medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Petnaest godina svira klavir, a dvanaest godina trenira odbojku. Bavi se boksom i pjeva u slobodno vrijeme.

U finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše borilo se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske.

One su svoje natjecanje započele još u petak na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo opsežan intervju sa članovima žirija te bodovanje u kupaćem kostimu. Najuspješnijih deset ljepotica sa preliminarnog natjecanja prozvano je pozornici finalnog showa u izravnom televizijskom prijenosu na hrvatskoj televiziji kao Top10 i one su nastavile netjecanje za titulu najljepše
Top 5, u koji su se plasirale Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović imalo je priliku odgovarati na pitanja žirija.

Drugom pratiljom proglašena je Silvana Došen iz Splita, a prvom pratiljom Danijela Galeković iz Zagreba.

Titula Miss fotogeničnosti pripala je također novoizabranoj missici Miji Pojatini, koju su izabrali fanovi putem društvenih mreža Instagram te službene Facebook stranice Miss Universe Hrvatske zbrajanjem lajkova, dok je kao Miss simpatičnosti odabrana Silvana Došen od strane ostalih natjecateljica.


Mia, kojoj je krunu uručila Shanaelle Petty, dobila je čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine, a kući je ponijela i vrijedne nagrade.

Napomenimo da se među gostima našla i Ivana Trump, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja je također Miji čestitali na osvojenoj tituli.

Piše PSD

Foto Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

na vrh članka