"Vidoviti" mačak predviđa pobjedu Rusije, a lemur i ajkula Saudijske Arabije

"Vidoviti" mačak predviđa pobjedu Rusije, a lemur i ajkula Saudijske Arabije
Kao što je uobičajeno, razne "vidovite" životinje su do sada prognozirale pobjednike utakmica mundijala, a najpoznatiji je sigurno bio hobotnica Paul.

Za "prognoze" utakmica u Rusiji zaduženi su mačak Ahil i lemur Spartak, a već u prvoj utakmici dobili smo oprečne rezultate.

Mačak Ahil, koji je prošle godine na Kupu konfederacija bio prilično uspješan sa prognozama, je u muzeju Ermitaž u Sankt Peterburgu prognozirao pobjedu domaćina turnira. Ispred njega su bila postavljena dva tanjira hrane, jedan označen zastavom Rusije, a drugi zastavom Saudijske Arabije.

Nakon što je oklijevao sa izborom, na kraju se odlučio za rusku posudu, a a nagradu je potom obučen u ruski dres.
 


Za razliku od Ahila, lemur Spartak u zoološkom vrtu u Jekaterinburgu je prognozirao pobjedu Saudijske Arabije. On je također spušten između dvije zdjele s hranom, a on je odmah otišao do one označene zastavicom Saudijske Arabije.

Sa Spartakovim "mišljenjem" se slaže i neimenovana ajkula na Tajlandu. Vlasnici zoološkog vrta u Chiang Maiju su u akvarijum postavili dva mamca sa zastavama Rusije i Saudijske Arabije, a ajkula je izabrala krenuti na ovaj drugonavedeni.

Utakmica između Rusije i Saudijske Arabije počinje u 17 sati na stadionu Lužniki  u Moskvi.

 

 
Izvor: Klix.hr
na vrh članka