Pakistanac koji je u Salakovcu izbo nožem sunarodnjaka slobodno šeta po Mostaru

Pakistanac koji je u Salakovcu izbo nožem sunarodnjaka slobodno šeta po Mostaru

Migrant iz Pakistana koji je jučer u Izbjegličkom centru Salakovac nožem izbo svog sunarodnjaka nakon pritvora od 24 sata pušten je na slobodu. Unatoč teškom kaznenom djelu Pakistanac se slobodno kreće ulicama Mostara, a ulaz u Izbjeglički centra strogu mu je zabranjen.Direktor Izbjegličkog centra Salakovac Edin Denjo potvrdio je medijima da je   migrantu iz Pakistana nakon pritvora od 24 sata puštanja na slobodu i da mu je ulaz u Izbjeglički centar strogo zabranjen.

Denjo je podsjetio da se jučer u Izbjegličkom centru Salakovac dogodio nemili događaj kad su se dvojica Pakistanaca potukli.

"Jedan je zbo nožem drugog u leđa. On je odmah hospitaliziran u bolnici "Južni logor" i van je životne opasnosti. Drugi je bio u pritvoru 24 sata a poslije toga su ga pustili .Ja ipak nisam dozvolio njegov ulazak, zato što ovaj koji je izboden ima dva brata i vjerovano bi opet došlo do sukoba s njegovim povratkom", pojasnio je Denjo.

No, postavlja se pitanje gdje se nakon teškog kaznenog djela nalazi Pakistanac koji je bio spreman zbog prepirke oduzeti život svom sunarodnjaku, brutalnim napadom s leđa, što bez sumnje unosi paniku u stanovništvo Mostara.

Inače u Izbjegličkom centru Salakovac trenutno je smješteno 170 migranata od kojih je sedamdesetero djece, a broj se neprestano mijenja s obzirom na to da imaju apsolutnu slobodu kretanja, te konstantno jedni odlaze, a  drugi dolaze.


Autor: D.G./Pogled.ba

na vrh članka