Ukrajinski parlament podržao Vatrene: ‘Slava Ukrajini! Slava Hrvatskoj!’

Ukrajinski parlament podržao Vatrene: ‘Slava Ukrajini! Slava Hrvatskoj!’

Iz Ukrajine stižu snažne poruke potpore hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji te Domagoju Vidi i Ognjenu Vukojeviću. Naime, Vida je zbog navodno sporne snimke u kojoj je prijateljima iz Ukrajine poručio nakon pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu SP-a ”Slava Ukrajini", dobio opomenu od FIFA-e, a Vukojević je i novčano kažnjen.

Tako je ukrajinski političar Oleg Lyashko ovog utorka u ukrajinskom parlamentu podržao članove hrvatske nogometne reprezentacije. 

Lyashko, oduševljen postupkom “Vatrenih” poslije pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, održao je u parlamentu sljedeći govor:

”Jest li ste vidjeli skandal s hrvatskim nogometašima koji je iznenada nastao jer su pobjedu posvetili našoj zemlji koja se bori protiv agresije? Idemo svi danas u parlamentu, u cijelom društvu, podržati Domagoja Vidu i Ognjena Vukojevića, koji je kažnjen s 15.000 franaka,  jer su rekli “Slava Ukrajini”. Momci, želimo vam pobjedu u polufinalu, želimo da Hrvatska stigne do finala. Slava Ukrajini. Slava Hrvatskoj…”

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka