Obogatio se na Modriću i ekipi, pa cijeli dobitak u finalu opet uložio u Hrvatsku

Obogatio se na Modriću i ekipi, pa cijeli dobitak u finalu opet uložio u Hrvatsku

Bosna i Hercegovina navija za Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.Regija se posljednjih dana divi Hrvatskoj koja se dramatičnim raspucavanjima protiv Danske i Rusije te preokretom protiv Engleske plasirala u završnicu svjetske smotre.

Predosjetio je Hrvatsku u finalu

Pred početak tekućeg 21. izdanja svjetskih prvenstava nepoznati kladioničar u Sarajevu kladio se kako će Hrvatska izboriti finale. Na okladu je uplatio dvadesetak tisuća kuna.

Sretni kladioničar, nakon što je Hrvatska porazila Englesku i kvalificirala se u povijesno finale, pogotkom oklade višestruko je oplodio svoju uplatu te je osvojio tristotinjak tisuća kuna.

Dobitak je ponovno uložio u Hrvatsku

Međutim, suprotno očekivanjima, opipljivi dobitak nije podignuo. Na dobiveni iznos nadodao je još vlastitih sedamdesetak tisuća kuna kako bi u novoj okladi tipovao na pobjedu Hrvatske nad Francuskom.

Oko dodatnih 35 tisuća kuna, na drugu je okladu s pobjedom Hrvatske kombinirao i trijumf Novaka Đokovića u polufinalu Wimbledona protiv Rafaela Nadala.  

Milijun u džepu?

Pokori li Hrvatska Francusku te se ovjenča povijesnim zlatom, nepoznati kladioničar bit će bogatiji za milijun kuna. Pobijedi li i Novak Đoković, bit će bogatiji za dodatnih 180 tisuća kuna, prenosi Index.hr. Sveukupno, na ulog od otprilike 415 tisuća kuna smiješi mu se zarada od milijun i dvjesto tisuća kuna.

"E, ljudino! Imaš muda, svaka ti čast", "Mbappe će ti snove srušiti", jedni su od komentara na službenoj Facebook stranici sportske kladionice koja je obavijestila svoje igrače o nesvakidašnjoj i hrabroj uplati.

Pogled.ba

na vrh članka