Objavljen snimak uhićenja Crnogoraca koji su krijumčarili drogu vrijednu 200 milijuna eura - video

Objavljen snimak uhićenja Crnogoraca koji su krijumčarili drogu vrijednu 200 milijuna eura - video

Talijanski mediji objavili su video snimak uhićenja 11 državljana Crne Gore u okviru međunarodne akcije 2. kolovoza, kada je policija zaplijenila 20 tona hašiša, kao i 400.000 litara goriva s broda “Remus” koji je plovio pod zastavom Paname.

“Agenti su uhitili članove posade, 11 državljana Crne Gore. Brod je praćen i posmatran od luka Las Palmas, pa je primjećeno da je tijekom navigacije ispred sjevernih obala Afrike neprestano isključivao odašiljač da bi sakrio svoju poziciju”, navodi talijanska “Republika”.

Napominju da je nakon pregleda pronađeno više od 650 vreća s 20 tona hašiša, 13 različitih kvaliteta čija je tržišna vrijednost procjenjena između 150 i 200 milijuna eura, prenosi Blic.rs.

Prema informacijama, uhićeni crnogorski državljani su M. B, V. Š, U. K, S. M, S. T, Lj. R, M. K, D. M, V. L, B. B. i V. L, a sumnja se da su pripadnici kriminalne organizacije.

Iako je prethodno javljeno da su zapljenjene dvije, kasnije se ispostavilo da je policija ipak otkrila dvadeset tona hašiša.

/HMS/

Video sadržaj

na vrh članka