Procurio video Cristiana Ronalda i žene koja ga je optužila za silovanje

Procurio video Cristiana Ronalda i žene koja ga je optužila za silovanje

Cristiano Ronaldo službeno je optužen da je 12. lipnja 2009. godine u Las Vegasu silovao 25-godišnju djevojku. Kathryn Mayorga šutjela je devet godina jer su se navodno nagodili i Ronaldo joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju. Policija je ponovno otvorila slučaj s obzirom na to u Nevadi slučajevi silovanja ne mogu ući u zastaru. Djevojka je za njemački Der Spiegel nedavno rekla kako je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da ju je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića te se kasnije ponovno sastali u predvorju hotela u kojemu je on odsjeo. Mayorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman te da je ona otišla u kupaonicu obući kupaći kostim za jacuzzi, a da je tada on ušao za njom u kupaonicu, skinuo se i molio je da ga dodirne po penisu. Mayorga je navela kako ju je kasnije odvukao u spavaću sobu te analno silovao, što je ona poslije prijavila policiji.

Britanski The Sun se domogao videa na kojemu se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše s djevojkom za koju tvrde da je Kathryn Mayorga. Na videu par djeluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu.

Video možete pogledati OVDJE.

Oglasila se i majka Kathryn Mayorge koja je za Business Insider rekla da se njezina kći potpuno raspadala kada bi Ronalda vidjela na nekoj reklami ili jumbo plakatu. 

"Moja kći to proživljava svaki dan. Te godine ga je stalno viđala na bilbordima i reklamama, nije mogla otići ni po mlijeko da ne vidi njegovo lice. On je bog nogometa i svi misle da je savršen. Užasno je. Ponekad se nije mogla ustati iz kreveta. Mi smo uz nju 100 %", rekla je majka Kathryn Mayorge.

Ronaldo je na svom Instagramu demantirao navode i kaže da se radi o lažnim vijestima.

Pogled.ba

na vrh članka