Cvitanović: Izbor Komšića je put koji ovoj državi neće donijeti ništa dobro

Cvitanović: Izbor Komšića je put koji ovoj državi neće donijeti ništa dobro

Predsjednik HDZ-a 1990 i koalicije Hrvatsko zajedništvo, Ilija Cvitanović, nakon priopćavanja neslužbenih rezultata koje ova koalicija dobiva sa terena u nedjelju je u svom izbornom stožeru poručio je kako izbor Željka Komšića loš po Hrvate u BiH.

”Plaši me trend rezultata koje stižu s terena i koji pokazuju da se u državi događaju vrlo opasne i složene stvari, da usprkos svim molbama bošnjačkim političkim strankama da se ne miješaju u izbor za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, gdje trend pokazuje da Željko Komšić ima veliku podršku bošnjačkog naroda za izbor za Predsjedništvo hrvatskog naroda”, rekao je Cvitanović medijima.

On je dodao da se boji Komšićevog izbora te da ”to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu i mislim da je to put koji ovoj državi neće donijeti ništa dobro, da je to povratak daleko, daleko, unatrag”.

Cvitanović tvrdi da ”ovakav izborni zakon u ovakvoj državi neće donijeti ništa dobro”.

Po njegovim riječima, kandidatkinja Hrvatskog zajedništva za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Diana Zelenika, osvojila je oko 30 posto glasova, prenosi Bljesak.info

/HMS/

na vrh članka