Logo
Ispiši ovu stranicu

Mostarske mažoretkinje gostovale u Poreču

Mostarske mažoretkinje gostovale u Poreču

Ovog vikenda , od 12 do 14 listopada  2018.godine  Mostarske mažoretkinje  točnije seniorski tim gostovao je  u  Poreču na Europskom natjecanju prijateljske twirl i mažoret asocijacije NBTA gdje su kao gostujuća grupa sudjelovale  u ne natjecateljskom dijelu programa.

Kao jedini tim iz BIH nastupale smo u  revijalnom dijelu programa, prije samog proglašenja, predstavile smo se s našim zlatnim koreografijama stapa i pom-pona pred mnoštvom svjetskih država koje su sudjelovale na natjecanju  među kojima su bile : Rusija, Češka, Engleska, Hrvatska, Francuska, Rumunjska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Norveška, Slovenija i Belgija,Wales,Slovačka i Njemačka.

U sklopu natjecanja bio je i seminar tehniciranja sa štapom kojeg je vodio svjetski poznati twirler Tihomir Bendelja na kojem smo naučile puno toga zanimljivog i korisnog.

Ovo trodnevno putovanje  imalo je kao cilj  upoznati se sa ovom asocijacijom , vidjeti način rada ,  edukativno djelovati na naše djevojke te  kroz druženje i  nastupe  poticati na  učenje kroz niz zabavnih sadržaja i razmjenjivati  iskustva  od različitih timova diljem svijeta.

Ovaj vikend u Poreču održan je i Sajam sporta gdje su bila sva poznata lica u svijetu sporta Hrvatske na kojem smo također bile jedna od glavnih atrakcija. Događaj je otvoren trkom kroz grad. Prije početka same trke izveli smo nasu koreografiju pom-pona i špalirom označili njezin početak!

Ovim putovanjem postale smo bogatije za još jednom predivno iskustvo ,mnogo toga naučile i upoznale brojne kolege s kojima ćemo vjerujemo i u budućnosti nastaviti surađivati .

Po povratku u Mostar čekaju nas brojni nastupi a prvi po redu će biti već ovoga vikenda kad ćemo nastupiti na ulicama našeg grada u sklopu projekta Sunčana strana Federacije BIH 2018

/HMS/

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!