Uskrs radio ljubuski2xl

Slavni pjevač terminalno bolesnoj curi zapjevao pored bolničkog kreveta

Slavni pjevač terminalno bolesnoj curi zapjevao pored bolničkog kreveta

Keith Urban u četvrtak navečer ispunio je san terminalno bolesnoj obožavateljici kad se iznenada pojavio u bolnici uz njezin krevet i otpjevao joj omiljenu pjesmu.Marissa English, 25-godišnjakinja je rođena s "bezbroj zdravstvenih stanja, uključujući neoperabilnu cistu na mozgu, tešku skoliozu i cerebralnu paralizu", piše WTOL.

Ona je pacijentica u bolnici Mercy Health St. Vincent Medical Center u Toledo, u američkoj saveznoj državi Ohio, a sudeći prema onima koji je najbolje znaju, velika je obožavateljica popularnog country pjevača Keitha Urbana, inače supruga Nicole Kidman.

S tim saznanjem, grupa sestara pokrenula je kampanju na društvenim mrežama s nadom da će poruka doći do Keitha prije nego je stigao u grad u sklopu svoje turneje.

Marisina posljednja želja došla je do Urbana, a on se bez razmišljanja pojavio u bolnici, prenosi Index.hr. Na dirljivoj snimci vidi Urban pjeva Blue Ain’t Your Color, njezinu omiljenu pjesmu, držeći je nježno za ruku dok se ona smije.

Urban je odvojio vrijeme i za fotografiranje s Marissom, a njezina obitelj javno mu je zahvalila na društvenim mrežama, gdje su pjevača nazvali velikim gospodinom.

Ne samo da je Keith Urban posjetio Marissu u bolnici, već je na rasprodanom koncertu u Huntington centru rekao sve o svojoj najvećoj obožavateljici i posvetio joj čitav koncert.

"Imao sam priliku upoznati predivnu djevojku pod imenom Marissa, za koju zaista mislim da je moj najveći fan", rekao je Urban publici. "Njezina obitelj je ovdje i neke od njezinih sestara... Čitav večerašnji show posvetit ćemo njoj, za Marissu".

Pogled.ba

na vrh članka