Smotani Fufe, zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan', sve je samo ne zbunjen: mogli biste se iznenaditi u kakav se biznis bacio, već osvaja i strana tržišta

Smotani Fufe, zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan', sve je samo ne zbunjen: mogli biste se iznenaditi u kakav se biznis bacio, već osvaja i strana tržišta

To što je briljirao ulogom zbunjenog, nespretnog, smotanog Fufeta u serijalu Lud, zbunjen, normalan samo pokazuje kolika je Branko Janković vješta glumčina. A da je uspješan i u privatnom životu dokazuje još jedan njegov odlično pogođeni biznis, velika farma sa 150 koza, s koje proizvode šalje u nekoliko europskih zemalja, Australiju i Emirate.

Branka je hrvatska publika upoznala i kao tužnjikavog kovrčavog lika u nekoliko domaćih reklama za mobilnu telefoniju.

A najviše ga zavoljela kroz ulogu Fufeta, čovjeka kojem sve koze nisu baš na broju. No to je samo filmski đir, kod Jankovića, sretno oženjenog čovjeka, tate dvoje djece, sve su koze doslovce na okupu, baš tu, u rodnom selu Gunjaci.

Poznati se glumac, naime, odlučio okušati i kao farmer, pa je u u selu uhodao  farmu sa 150 koza alpina sorte. Obitelj pojačana njegovim roditeljima na manju proizvodi sir, kajmak i surutku u prahu, plasiranu pod imenom Koza nostra. Branko tu nije samo sporadična figura, on na zemlji rade sve što i svi seljani, ore, kosi, balira sijeno.

Muze koze, jari jariće, proizvodi i brine se za marketing. Posla je toliko da se obitelj odlučila na širenje farme.

- U glumačkoj branši imam uistinu podosta uloga, dosta snimam, jako puno radim i u kazalištu. A ovo s farmom je moja druga, treća vrsta realizacije mene kao čovjeka. Sve sam to ja. Mislim da je naša budućnost u proizvodnji hrane. I drago mi je da se sve više ljudi tome okreće – veli Fufe.

Piše Tanja Šimundić Bendić/PSD

Foto Duje Klarić / Ilustracija /HANZA MEDIA

Video sadržaj

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sve koze na broju

Objavu dijeli Koza Nostra (@koza.nostra.by.branko.jankovic)

na vrh članka