Nakon vjenčanja u Ljubuškom, naš rukometaš uživa na medenom mjesecu na Santoriniju

mandalinic medeniKrajem svibnja svoju su dugogodišnju vezu ozakonili hrvatski rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić i njegova djevojka Matea Zelić, a nakon što su mu završile klupske obveze, sa svojom je suprugom otišao u Grčku gdje par uživa na medenom mjesecu, piše Tportal.hr.

 

Nakon što su krajem svibnja ozakonili svoju dugogodišnju vezu kod matičara, hrvatski rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić i njegova djevojka Matea Zelić, zavjete su dali i u crkvi sv. Ante na Humcu pokraj Ljubuškog, rodnoj župi mladenke.

 

Najava vjenčanja objavljena je na službenim stranicama Župe sv. Ante Humac Ljubuški, a tamošnji mediji, nakon vjenčanja raspisali su se o istom.

 

24-godišnjeg Splićanina i njegovu djevojku vjenčao je Matein ujak, fra Vladimir Vlado Ereš, a mladenci su se pred crvku dovezli u old-timeru. Na izlasku ih je balonima, pljeskom i pjesmom dočekalo više od 400 uzvanika na vjenčanju.

 

 

Dirljive su bile i riječi koje je novopečena gospođa Mandalinić uputila svom suprugu, a što je prenio portal fenix-magazin.de.

 

'Ljubav je izbor, a ja sam izabrala voljeti tebe - Stipe. Moj san: imati tebe, ostvario se. Naše nesavršenstvo postaje sada savršeno - zajedno smo. Stipe, ljubavi moja, nadam se da znaš da si kod mene na sigurnome. Od mene si beskrajno voljen, a Bog nas voli još i više. Idemo zajedno s Božjim blagoslovom u neizvjesni život koji će nam On učiniti sigurnim. Voli te do neba tvoja Matea.'

 

Nakon dvostrukog vjenčanja, novopečeni supružnici trenutno borave u Grčkoj, točnije na Santoriniju, koji su odabrali za svoj medeni mjesec, a čime se Stipe Mandalinić pohvalio na svom Instagram profilu, piše Tportal.hr.

 

mandalinic medeni mjesec2

 

Izvor: Tportal.hr

na vrh članka