Pljačkaši uhićeni kod OHR-a u Sarajevu nakon filmske potjere

Pljačkaši uhićeni kod OHR-a u Sarajevu nakon filmske potjere

Policijska potjera okončana je sinoć u Sarajevu uhićenjem dvije osobe na području općine Centar, a koje su nešto ranije počinile kazneno djelo razbojništvo, opljačkavši benzinsku pumpu u Vogošći. Tijekom potjere razbojnici su se autom zabili u policijsko vozilo.

Ovo je za Avaz.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Naime, razbojnici su se nakon pljačke u Vogošći dali u bijeg, a potjera je okončana na Kovačićima, kod OHR-a, gdje je promet blokiran.

Osumnjičeni Benjamin Spahović i Nedim Hasić uhićeni su kod OHR-a, piše Klix.ba.

Kod Spahovića i Hasića policajci su pronašli pištolj koji je korišten prilikom razbojništva u benziskoj pumpi Hifa, koja se nalazi u Vogošćanskom naselju Ugorsko. Pljačka se dogodila u 19.19 sati, a razbojnici su se dovezli vozilom Lancia za koje istražitelji provjeravaju da li je ukradeno.

U vozilu je pronađen i plijen, a radi se o pazaru iz prve i druge smjene. Policajci su uspjeli locirati vozilo nedugo nakon što se oglasio alarm u benzinskoj crpki te je nakon toga došlo do policijske potjere.

Prilikom jurnjave sarajevskim ulicama policajci su stjerali vozača Lancie u usku ulicu kod OHR-a gdje je došlo do udara u njihov terenac. Tijekom potjere angažirano je više policijskih patrola gdje nitko od sudionika u prometu nije bio ugrožen, prenosi Večernji.ba.

Inače, Benjamin Spahović, sudionik srbijanskog reality showa, je u vezi sa Minom Hadžijusufović kojoj je prije nekoliko dana zapaljen automobil na Dobrinji. Nedim Hasić je od ranije poznat organima gonjenja.

Izvor: Bljesak.info

na vrh članka