​Nova životna drama poznate novinarke

​Nova životna drama poznate novinarke

Mila Horvat ponovno proživljava pravu dramu. Nakon što je dva puta i sama pobijedila zloćudne dijagnoze opaka bolest dijagnosticirana je i njezinoj majci Mileni.

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, tako očekuje još jedna teška životna utakmica, piše Glorija.  ,

Njezinoj majci, 62-godišnjoj ekonomistici, dijagnosticiran je najagresivniji oblik karcinoma dojke, a o teškim trenucima voditeljica Arene Sport tek je sada progovorila. 

- Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju kod Petke Coner, bivše kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj - otkrila je Mila. Nakon što je doznala dijagnozu odmah je prekinula odmor i vratila se kući kod majke s kojom sada zajedno kreće u hrabru borbu protiv opake bolesti. 

Izvor: Dnevnik.ba

na vrh članka