'Nisam u vezi, slobodna sam već duže vrijeme...': Sanja Doležal prekinula šutnju i progovorila o svom ljubavnom životu, otkrila i neke intimne detalje koje nije dijelila prije

'Nisam u vezi, slobodna sam već duže vrijeme...': Sanja Doležal prekinula šutnju i progovorila o svom ljubavnom životu, otkrila i neke intimne detalje koje nije dijelila prije

O ljubavnom životu Sanje Doležal malo se zna, jer o njemu nekadašnja pjevačica "Novih fosila", danas uspješna voditeljica, malo i govori.

No još su se proše godine mediji raspisali o njenoj ljubavnoj vezi s tajanstvenim Antom Stojakovićem, s kojim su ju, kako je tada otkrila, upoznali njeni bliski prijatelji. Upravo je toliko Sanja i otkrila o novoj vezi, naglasivši, kao i mnogo put prije, da nema potrebu govoriti o svojemu privatnom životu.

No o ljubavnom je statusu ipak progovorila, u posljednjem "Danu D", web showu Danijela Delalea.

Pričali su, jedan na jedan, o braku, koji će zauvijek za pjevačicu, kako je naglaisla, ostati "zajednica muškarca i žene". Na pitanje o istopolnim brakovima rekla je da je "tolerantna", da ima mnoge prijatelje koji žive na taj način i to poštuje...

Delale je pjevačicu priupitao i kako je preživjela činjenicu da je bez muža ostala naglo, postane li ikada lakše. Od smrti njenog supruga i kolege glazbenika Nenada Šarića, Doležal je privatni život dodatno "sakrila" od javnosti.

"Postane lakše, da", rekla je Sanja. "Sad će biti sedam godina za koji mjesec da ga nema. Teško sam podnijela to, znaju svi ljudi koji su izgubili nekog bliskog kako je. uruši ti se svijet u sekundi. Dvije godine sam bila zombi, robot koji je funkcionirao samo da djecu postavi na noge, ali da,  godinama lakše pričaš o tome, lakše dišeš, nekako sve ide svojim tokom. Ali da je jedna rupa i ranau srcu, je", zaključuje.

Na sljedeće pitanje, o trenutnom ljubavnom statusu, odgovorila je Doležal također iskreno i bez zadrške.

"Nisam u vezi, slobodna sam već duže vrijeme i dobro mi je biti sama, dobro se osjećam. Sretna sam žena", zaključila je.

Cijelu epizodu emisije možete pogledati ovdje. Uz ljubavno bračne teme progovorila je Sanja i o radu nedjeljom, Novim fosilima i bijegu od kuće sa šesnaest godina, o svemu u svojoj maniri, iskreno i pozitivno.

Izvor: Slobodna Dalmacija

na vrh članka