Povezuju je s našim poznatim nogometašem, a ona mudro šuti: tko to Rozgu samo mjesec dana nakon prekida šarmira porukama?

Povezuju je s našim poznatim nogometašem, a ona mudro šuti: tko to Rozgu samo mjesec dana nakon prekida šarmira porukama?

Iako je iz dugogodišnje veze sa Stjepanom Hauserom izašla prije nešto manje od mjesec dana, Jelenu Rozgu već povezuju s jednim poznatim nogometašem.

Po medijima se tako zadnjih dana pisalo o tajnovitim porukama koje je pjevačica razmjenjivala s Kristijanom Ipšom, a šarmer se njima navodno hvalio društvu i u jednome splitskome klubu.

Jelena Rozga se oglasila o prekidu: Stjepan i ja krećemo svatko svojim putem, okrećem se novim životnim radostima

Nema mjesta tugovanju: Jelena Rozga održala lekciju svim djevojkama koje su prekinule svoje zaruke​


Mlađahni nogometaš navodno šalje Jeleni poruke već neko vrijeme, a mnogi se sjećaju njegove kratke veze sa splitskom glumicom Anom Gruicom, koja je navodno započela na isti način.

Što jedanput uspije, moglo bi i drugi puta, pa uporni Kristijan flert preko sms poruka primjenjuje i s našom pjevačicom. Zgodni nogometaš pritom ne skriva oduševljenje Jelenom, ali, na njegovu žalost, čini se da Splićanka za njega nije ni čula, ako je suditi prema riječima njenoga menadžera.

'Nije istina ono što se piše', rekao je tako za tportal Mate Rončević, Jelenin bliski suradnik.

U cijeloj priči jedina koja šuti je sama Rozga, koja u zadnjih mjesec dana izgleda bolje no ikad. Svakim svojim pojavljivanjem u javnosti oduševljava, a njen Instagram profil zatrpan je komentarima njenih pratiteljica koje joj poručuju da je u svakome pogledu 'kraljica'.

Piše PSD

Foto Instagram

na vrh članka